Sara på tur i provinsen

IA’s folketingsmedlem Sara Olsvig har sat kursen mod Jylland, hvor hun i dag og i morgen skal besøge byerne Aarhus og Aalborg.
Skrevet af Martine Lind Krebs
23. april 2013 06:39

Hun skal blandt andet være med til den officielle åbning i dag af værestedet Tamassa i Aalborg, afløseren af det sociale projekt Perput. Desuden lægger hun vejen forbi de to nye arktiske forskningscentre i det jyske, nemlig Cirkla  Aalborg og Arctic Research Centre i Aarhus.

Sara Olsvig siger farvel til Aalborg i aften ved et åbent arrangement i Det Grønlandske Hus, hvor interesserede kan komme med indspark til det fremtidige arbejde i Folketinget. Det samme gentager sig i morgen aften i Det Grønlandske Hus i Aarhus.

- Jeg glæder mig til at høre herboende grønlænderes bud på relevante sager og problemstillinger. Det er for mig rigtig vigtigt at have en åben dialog om de emner grønlandske borgere og grønlandske studerende i Danmark er optaget af, siger Sara Olsvig.

De øvrige byer med grønlandske huse skal dog ikke føle sig snydt. I maj går turen til Odense, Esbjerg og København, hvor Sara Olsvig skal besøge nogle af de sociale projekter og holde åbne møder her også.