Qeqqata Kommunia holder borgermøde

I aften er der mulighed for at blive klogere på bæredygtighedsprojektet, som Qeqqata Kommunia har kørt gennem længere tid. Blandt emnerne til aftenens møde er spildevand og affaldshåndtering, og deltagerne får mulighed for at diskutere fremtiden i kommunen.
Skrevet af Peter Troelsen
10. december 2012 07:42

Borgermødet foregår på Bygge- og anlægsskolen i Sisimiut, og folk fra andre dele af kommunen kan følge mødet i lokalradioen. Der er også mulighed for at deltage aktivt for radiolytterne, da de kan ringe eventuelle spørgsmål ind i perioden 20.15 – 21.00. Her vil formanden for kommunens teknik- og miljøudvalg, Hans Frederik Olsen, svare på lytternes spørgsmål.

-Det er vigtigt for os, at så mange borgere som muligt får lov til at komme med deres mening og gode forslag til vores bæredygtighedsprojekt. Men det er jo ikke alle, der har mulighed eller lyst til at møde op til borgermøder. Derfor forsøger vi nu at nå ud til endnu flere borgere ved at transmittere mødet i radioen og åbne telefonen for gode forslag og idéer. Og jeg glæder mig meget til at tale med så mange som muligt, siger Hans Frederik Olsen.

Sidst i november havde kommunen et andet tiltag, hvor borgerne blev forsøgt inddraget i det kommunale bæredygtighedsprojekt. Projekter på det sociale område blev præsenteret for borgerne i Sisimiut, da ”Debatbussen” kørte rundt i byen. Ved den lejlighed blev der uddelt spørgeskemaer, og kommunen fik 80 tilbagemeldinger med forslag til, hvordan kommunen kan tage større socialt ansvar.

Mødes afholdes mandag aften mellem 19.00 – 22.00 og alle opfordres til at kigge forbi eller at lytte med på lokalradioen.