Fed musik på programmet for Grønland i Tivoli

Der er solide musikalske navne på plakaten for det traditionelle grønlandstræf "Grønland i Tivoli", som foregår i den gamle have midt i København i slutningen af juli og begyndelsen af august.
Foto © : Grønland i Tivoli
Skrevet af Ivik Kristiansen
29. juni 2015 14:34

Det har været vigtigt for arrangørerne, at der skal være variation mellem musikerne, siger medarrangør Miki Jensen.

- Ulf Fleischer og Paarisa Band, som var en rigtig populær udgivelse i 90'erne, og de har aldrig spillet live sammen før i Tivoli. Og der kommer noget nostalgi over det. Så har vi også nogle nye bands, som Kimia, Uyarakq og Nikolaj Lønstrup, som viser de nye og de unge frem.

- Og så kommer Nanook selvfølgelig med deres hitkavalkade, og Simon Lynge, der ligesom Small Time Giants, er det internationale grønlandske musik, siger Miki Jensen.

Læs også Igen succes for Grønland i Tivoli

 

Ny forestilling

Men der er ikke kun musik på programmet. Publikum kan også opleve en ny musikalsk fortolkning af sagnet om Havets Moder i Tivolis Akvarium.

- Nuka Alice Lund, som er sagnfortæller, vil fortælle sagnet i et helt nyt univers, hvor vi kommer til at lave lysshow med lyd og lave en hel særlig stemning nede i Tivolis akvarium.

- Vi vidste ikke engang selv at akvariet fandtes, men da vi så kom derned, sagde vi, at vi må vi lave noget. Og sagnfortælling vil være rigtig godt, siger Miki Jensen.

De to grønlandske dage i Tivoli finder i år sted fredag den 31. juli og lørdag den 1. august.

Se hele programmet her.