Palle Christiansen trækker sig

Begge næstformænd for Demokraterne blev udskiftet på Demokraatits landsmøde. Anda Uldum afløser Palle Christiansen som politisk næstformand.

I weekenden havde partiet Demokraatit landsmøde. Partiets næstformand siden 2002 Palle Christiansen er nu blevet udskiftet med Anda Uldum.  Den organisatoriske næstformand Ane Lone Bagger blev også udskiftet med Michael Rosing.

Om sin exit som næstformand for Demokraatit siger Palle Christiansen:

-Jeg har i mange år trukket en stor del af det politiske læs, og jeg mener, at jeg har nået de politiske mål, som jeg har haft sat for mig selv og for partiet. Jeg er helt sikker på, at Anda Uldum kommer til at gøre det formidabelt som næstformand,  siger Palle Christiansen.

Til sin udnævnelse som næstformand i Demokraatit siger Anda Uldum:

- Jeg ved, at der venter mig en kæmpe opgave, og jeg glæder mig til at løse denne i samarbejde med den øvrige ledelse og medlemmerne af partiet. Jeg vil sikre mig, at Demokraterne fortsat er det parti i Grønland, som tør sige det, der skal siges og nedbryde de tabuemner, som hindrer den optimale udvikling af Grønland, siger den politiske næstformand i Demokraatit, Anda Uldum.

Den organisatoriske næstformand blev også udskiftning i partiet. Organisatorisk næstformand Ane Lone Bagger valgte, at trække sig og den ny organisatoriske næstformand er nu Michael Rosing.

-Den kommende tid byder på flere valg, og jeg ønsker at dedikere min tid til disse valg. Derfor fandt jeg det naturligt, at give min opgave videre til den næste, siger Ane Lone Bagger.

Michael Rosing er suppleant til Inatsisartut. Til sin udnævnelse som organisatorisk næstformand i Demokraatit siger Michael Rosing:

-Vi går jo en spændende tid i møde med valg til både Inatsisartut og Kommunalbestyrelserne, så jeg skal nok få min sag for, siger Michael Rosing.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt