KNR Nye toner i KNR Radio

Når lytterne fremover tænder for radioen kan de forvente en levende start på dagen, stærkere debatter, bedre musik og fokus på kulturlivet. KNR Radio går ind i en ny sæson med nyt programudbud og nyt musikformat.
Foto © : KNR
04. september 2015 11:32

De skarpe lyttere har sikkert allerede lagt mærke til at det nye morgenprogram ‘Nunaga inuilu’ er gået i luften.

Programmets værter, Malînánguaq M. Mølgaard og Salome Hansen vil sammen med praktikant Andrea Christiansen give lytterne en god start på dagen, med seneste nyt og underfundige historier fra hele landet og omverdenen.

Det ugentlige debatprogram ‘Oqalliffik’ vender tilbage i en forstærket udgave, når programmets faste vært, Søren Lyberth tager politiske og samfundsrelevante emner op til debat.

Salomine Tobiassen vil som vært på programmet ‘Kultuuri’ kigge nærmere og gå i dybden på vores kulturliv i hele landet.

-     Alle medarbejdere i KNR Radio har lagt mange kræfter i at forberede denne sæson. Vi glæder os meget til at bringe det videre til lytterne, siger Masaana Egede som er radiochef hos KNR.

Gammel kending lukker og slukker

Det populære underholdningsprogram ‘Aperiinnariarit’ udgår af KNR Radio’s programudbud i denne sæson.

KNR vil gerne sende en stor tak til redaktionen, alle paneldeltagerne samt de lyttere der troligt har sendt spørgsmål ind til programmet i mere end et årti. De har sammen givet os mange vidunderlige og lytteværdige timer i æteren.

KNR Radio vil bruge tiden frem til januar 2016, til at planlægge og programlægge et nyt underholdningsprogram, der forhåbentlig kan fylde de store sko ud, som ‘Aperiinnariarit’ tidligere har gjort.

Dertil vil det populære program ‘Avalaappakkit’, med Stina Skifte som vært, fremover udvide sin sendetid fra en enkelt time om ugen, til hele at byde op til dans, to timer om ugen.

Ny musik

I løbet af efteråret vil lytterne løbende kunne høre en ændring i den musik der spilles i KNR Radio.

-     Vi har lyttet til lytternes ønsker og arbejder på at skabe en strømlinet musikprofil til kanalen, siger radiochef hos KNR, Masaana Egede.

 

Det nye musikprofil vil tage udgangspunkt i den musik der skabes her i landet, blandet med musik fra hele verdenen. Sammenlagt skal det give en musikflade der både er interessant og behagelig.  

 

For yderligere information kan du kontakte Radiochef hos KNR, Masaana Egede på tlf. +299 36 15 00 eller skrive til meg@knr.gl