Ny direktør hos Boligselskabet INI

Det bliver en mand, som kender firmaet ud og ind, der fremover skal sidde i direktørstolen hos INI. Med valget af Jukku Mølgaard har INI ansat en mand, der har været i firmaet i godt 15 år, og før har bestredet poster som administrativ leder, finans- og regnskabschef og økonomichef.
Skrevet af Peter Troelsen
23. maj 2012 06:32

Med valget af den 44 årige Jukku Mølgaard har INI fået en ny mand til at stå i spidsen for det landsdækkende boligselskab, og der er store forventninger til den nyansatte administrerende direktør.

- Vi fik i marts en helt ny bestyrelse, og med onsdagens gennemgang af den boligpolitiske redegørelse i Inatsisartut ser det også ud til, at vi skal overtage ejerskabet af selvstyrets bygninger. Så er det vores opgave, sammen med den nye bestyrelse, at få lavet en strategi for, hvordan det skal lykkes bedst muligt. Det ser jeg som en meget stor udfordring, fastslår Jukku Mølgaard, der officielt tiltrådte sin nye stilling d. 16. maj.

I marts måned blev Jukku Mølgaard konstitueret som administrerende direktør, imens bestyrelsen, i samarbejde med et eksternt rekrutteringsbureau, gik på jagt efter en ny direktør. Denne jagt endte altså med ansættelsen af den konstituerede direktør Jukku Mølgaard.

-Personalet her i INI ved jo, hvad det er for en direktør de får, og de skal i den grad inddrages i det arbejde, der kommer med overtagelsen af Selvstyrets boliger. Jeg håber også, at vi fremover kan yde en endnu bedre service til lejerne, i de ejendomme vi overtager. Nogle af ejendommene er i meget dårlig stand, og vi skal fra første færd yde en optimal service overfor vores lejere, lover den nye administrerende direktør i INI.