Foto: Helle Nørregaard

Nive Nielsen lykkelig over rolle i stjernebesat tv-serie

Den grønlandske sangerinde Nive Nielsen spiller med i en ny tv-serie, hvor hendes kolleger er verdensstjerner som Jared Harris, Ciaran Hinds og Tobias Menzies. Det vækker naturligvis glæde og håb for store ting i fremtiden.

Ekstrem glad og overrasket.

Det var den grønlandske sangerindes, Nive Nielsens, reaktion, da hun fandt ud af, at hun var blevet castet til den verdensberømte instruktør Riddley Scotts kommende TV-serie 'The Terror'.

- Jeg havde været til en masse prøver og havde selvfølgelig håbet - eller jeg turde næsten ikke at håbe - men jeg håbede selvfølgelig på det bedste. Så jeg var meget meget glad, siger Nive Nielsen.

Nive Nielsen, også kendt som frontfigur for bandet 'Nive and The Deer Children', har tidligere haft en mindre rolle i Terrence Malicks ’The New World’.

Og det blev til et stramt program for sangerinden, der fortæller, at hun var midt i en tourné i Europa da hun fik rollen.

  - Jeg fik ikke særlig meget tid til at forberede mig til min rolle. Det skete meget pludseligt, og jeg havde måske fem forskellige prøver, som jeg skulle til.

Læs også Nive på rollelisten i stor international serie

Men takket være sine medskuespillere, var hun fortrøstningsfuld:

- De er nogle helt vildt dygtige og hårdtarbejdende skuespillere, og jeg synes jeg har lært enormt meget fra dem og det har været en helt vild oplevelse, siger Nive Nielsen.

Den grønlandske sangerinde, som også håber på at lande flere roller i andre film efter TV-serien, håber også på, at hende og hendes bands musikalske karriere vil få et boost i udlandet.

- Det ville være en skøn ting. Og selvfølgelig håber jeg, at det på en eller anden måde kan hjælpe med vores band, fordi vi er mere synlige efter den her TV-serie, siger Nive Nielsen.

Nive and The Deer Children er tidligere blevet nomineret til en lang række musik-priser, herunder GAFFA og IMA - Independent Music Awards.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.glKNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt