Nikku Olsen kendt uværdig til at være medlem af Inatsisartut

På trods af at han stort set i alle medier har udtalt sig om det modsatte viste dagens møde i Inatsisartut, at partistifteren hos Partii Inuit Nikku Olsen ikke blev fundet værdig til at sidder i landets lovgivende forsamling. Efter en afstemning blandt medlemmerne faldt Olsens kandidatur.

I Sermitsiaq brokkede Nikku Olsen sig højlydt over de urigtige rygter der forfulgte ham og han var især ude med riven mod en dansksproget journalist, der havde kontaktet personer i Olsens netværk for at få be- eller afkræftet rygterne om Olsens stærkt voldelige fortid.

Til Radioavisen her på KNR har Nikku Olsen benægtet, at han på noget tidspunkt har været anklaget eller dømt for noget. Det viser sig nu altså at være i direkte modstrid med sandheden. I stedet for Nikku Olsen træder Lars P. Mathæussen ind i Inatsisartut.

Det har ikke været muligt at få en forklaring på Nikku Olsens pludselige eksit fra grønlandsk politik, da ooplysningerne fra det lukkede møde er fortrolige. KNR prøver at indhente en kommentar fra Nikku Olsen.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt