Døgnrapport: To mistænkte for tyveri er identificeret

Tidligt torsdag morgen har tre unge mænd stjålet fra Spar i Nuuk. Politiet har i løbet af torsdag identificeret to, som de gerne vil afhøre i sagen.
Politiet efterlyser vidner til et tyveri. Foto © : Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
05. oktober 2023 12:51

Opdateret med nye oplysninger fra politiet kl. 15.30.

Politiet vil gerne høre fra dig, hvis du har set tre unge mænd løbe i området omkring Spar butikken ved Aqqusinersuaq i Nuuk tidligt torsdag morgen.

- Vi vil gerne have henvendelser fra borgerne, hvis de har set nogen løbe fra Spar butikken i morges mellem 06:19 og 06:23, fortæller vagtchef ved Grønlands Politi Jørgen Madsen.

Han understreger dog, at de også gerne vil høre fra dig, hvis du har været i området fem minutter før eller efter det givende tidspunkt.

De tre unge mænd, som politiet er på jagt efter, har været inde i butikken og stjæle nogle varer, været i kambolage med to ansatte og er efterfølgende flygtet fra stedet.

Derfor beder politiet nu om hjælp til at fange de tre mænd. Politiet oplyser, at de har videomateriale, som de skal kigge på i den videre efterforskning, og at ingen af de to ansatte er kommet alvorligt til skade.

Det er dog lykkedes politiet at identificere to unge mænd, som politiet vil afhøre, oplyser eftermiddagens vagtchef Ole Hald.

- Vi har identificeret to unge mænd, vi mener har forbindelse til sagen. Men vi har ikke fået fat i dem endnu, fortæller Ole Hald.

Har du oplysninger, der kan hjælpe politiet, kan du kontakte dem på 70 14 48.

Efterforskningen af sagen er i gang, og derfor kan politiet ikke sige yderligere i sagen.