Marta Lund Olsens stedfortræder på plads

Siumut i Kommuneqarfik Sermersooq har fået et nyt medlem af kommunalbestyrelsen. Det er Jens Kristian Berthelsen der afløser Marta Lund Olsen som har taget orlov.

Tidligere Naalakkersuisoq for Sociale Anliggender Martha Lund Olsen tiltræder 1. december som ny direktør for Forvaltning for Børn og Familie i Kommuneqarfik Sermersooq.

Derfor har hun bedt om orlov fra kommunalbestyrelsen fra og med 3. oktober, oplyser hovedstadskommunen i en pressemeddelelse.

Det er med følgende begrundelse, at Martha Lund Olsen vælger at udtræde af kommunalbestyrelsen:

- Da jeg på grund af ansættelse i en stilling, hvor jeg kan betragtes som inhabil i kommunalbestyrelsen, ansøger jeg hermed om orlov fra kommunalbestyrelsen med virkning fra den 3. oktober indtil videre.

Det bliver Jens Kristian Berthelsen overtager pladsen fra Martha Lund Olsen. Han er første stedfortræder på Siumuts stedfortræderliste.

Det er op til Siumut at beslutte, hvordan Martha Lund Olsens udvalgs- og bestyrelsesposter skal besættes. Hun har været medlem af økonomi- og erhvervsudvalget samt stedfortræder i børne- og familieudvalget. Desuden sidder hun i bestyrelsen i Rådet for kulturfremme, den såkaldte Sermeq-pulje.

 

 

Kommentarer

inatsisartut-sal-sep2019.jpg

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt