Obama til prins Harry: Lettet over afsked med Det Hvide Hus

I et interview med Storbritanniens prins Harry siger Barack Obama, at en følelse af lettelse og sindsro kom over ham, da han forlod Det Hvide Hus, selv om vigtigt arbejde ikke var fuldført. 

Den tidligere amerikanske præsident fortæller, at det føltes som frihed pludselig at kunne sætte sin egen dagsorden og tale med sin kone over morgenmaden.

Prins Harry, der som gæstevært hos BBC stillede en række spørgsmål til Obama i september, er den første, som har interviewet den tidligere præsident, siden denne forlod posten i januar. 

- Jeg savner selve arbejdet, fordi det var fascinerende, siger Obama og fremhæver sundhedsreformen som det vigtigste politiske resultat, han opnåede som præsident. 

Obama nævner ikke Donald Trump ved navn i interviewet, men han betoner, at det er nødvendigt at være forsigtig med sociale medier, da de kan føre til dyb splittelse. 

- Alle, der har været ledere, ved, at de må finde måder, hvorpå de kan genskabe et fælles rum på internettet, siger han og pointerer videre:

- En af farerne ved internettet er, at folk kan have vidt forskellige opfattelser af virkeligheden, og de kan blive fastholdt i dem med informationer, som blot bekræfter deres nuværende fordomme.
 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt