Kronprins Frederik er protektor for Arctic Winter Games 2016

Med knap et halvt år til startskuddet på Arctic Winter Games 2016 er protektoren for det store arrangement på plads. Hans Kongelige Højhed Kronprinsen indtræder som protektor for Arctic Winter Games 2016.
Skrevet af Simon Uldum -
08. september 2015 09:07

Borgmester i Kommuneqarfik Sermersooq, Asii Chemnitz Narup (IA), ser med forventning frem til legene og er begejstret over, at Kronprins Frederik bliver protektor for det store arrangement:

- Det er kæmpestort, at Hans Kongelige Højhed Kronprinsen har sagt ja til at være protektor for Arctic Winter Games 2016 i Nuuk. Det understreger og forstærker det tætte bånd mellem Danmark og Grønland og viser Kronprinsens store kærlighed og stærke tilknytning til Grønland.

- Legene er en gigantisk begivenhed for Nuuk, hvor vi hylder kulturfællesskabet og traditionerne i de arktiske områder. Sportsligt og kulturelt ser jeg frem til en fantastisk uge i marts næste år, hvor vi får placeret Nuuk på verdenskortet med en massiv bevågenhed.  

LÆS OGSÅ AWG 2016: Generalprøve på åbningsceremonien

Legene finder sted fra den 6. marts til den 11. marts næste år i Nuuk. Det er anden gang i legenes historie, at Nuuk er værtsby. Første gang var i 2002.