Kom til åben prøve på Nationalteatret

Nationalteatret ønsker at vise offentligheden hvordan en teaterforestilling bliver forberedt, og inviterer teaterinteresserede og andre nysgerrige sjæle til en åben prøve, hvor kunstnerne bag ”The Blues” forbereder sig til en forestilling.
I forestillingen The Blues kan man blandt andre opleve Varna og Maalia. Foto © : Nunatta Isiginnaartitsisarfia
Skrevet af Simon Uldum -
15. februar 2016 14:49

Forestillingen ”The Blues”, der er Nunatta Isiginnaartitsisarfias kunstneriske bidrag til Arctic Winter Games 2016 har premiere den 3. marts, og der er et hav af forberedelser før sådan en stor produktion er klar.

Lidt utraditionelt åbner teatret dørene op til en åben prøve, tirsdag den 16. februar, klokken 19.00:

- Vi vil gerne vise offentligheden, hvordan det ser ud, når man forbereder sig til en forestilling, som ”The Blues” og give dem mulighed for at snakke med folkene bag. Vi har gæstemusikere og kendte navne indenfor forskellige kunstarter på produktionen og der er travlt op til premieren, fortæller Susanne Andreasen, teaterchef og fortsætter;

- Men vi har lyst til, at dele vores arbejde med lokalbefolkningen. Derfor inviterer vi til en anderledes, gratis aften. Publikum skal ikke se en færdig forestilling, men de kommer til at få en smagsprøve på en øve-aften og et indblik i vores teaterverden.

Forestillingen ”The Blues” fusionerer musik og teater, og har deltagelse af nogle af de største musikere og kunstnere fra Grønland og Norden.