KNR KNR TV ser tilbage på 2015

I aften kaster KNR et blik tilbage på nogle af de begivenheder, der prægede det år, der er ved at rinde ud. Det nye Naalakkersuisut trak i arbejdstøjet, Grønland har igen fået en aktiv mine, vi har fået to nye medlemmer af Folketinget, dronningen lagde endnu engang vejen forbi og for første gang var Grønland repræsenteret ved VM i ironman på Hawaii. Det er blot nogle af de begivenheder, vi har været vidne til i 2015.
10. december 2015 12:02


En stribe af årets hovedpersoner vil fortælle om, hvordan de selv har oplevet disse begivenheder.

- I vores tilbageblik lægger vi vægt på at vise menneskene bag ved begivenhederne. Vi ved, hvad der skete, men vi ved ikke så meget om, hvordan dem der stod midt i det, har oplevet tingene, siger nyhedschef Mikkel Bjarnø Lund.
Lige præcis det vil blandt andre Kim Kielsen, Aaja Chemnitz Larsen, Maliina Abelsen, Makka Kleist og Jens B. Frederiksen fortælle om.

 Kassaaluk Kristiansen og Paarnaq Hansen vil som værter lede seerne igennem udsendelsen, der vil være præget af en hyggelig og uhøjtidig stemning.  

- Vi håber, at vi kan sprede lidt julestemning, samtidig med at vi præsenterer nogle af de vigtigste begivenheder, siger de to studieværter.

Udsendelsen er i aften kl 19.45