KNR KNR går brugerne i møde med ny teknik

Ny teknologi skal være med til at sikre KNR´s brugere en bedre oplevelse.

Medieverden står i dag overfor ny teknologi og ændrede medievaner hos brugerne, hvilket stiller store krav til kvalitet, form og indhold i de produkter der leveres. 

Derfor har KNR i sin nye strategi lagt op til, at møde brugeren på de medieplatforme som de benytter sig af i deres hverdag og investeret i et nyt teknisk system der gør dette muligt.

Det er nødvendigt på nuværende tidspunkt at gå vores brugere i møde. Vores indhold og teknik skal imødekomme brugeres krav, siger direktør hos KNR, Karl-Henrik Simonsen.

I følge KNR´s Seer & Lytterundersøgelse er TV og Radio stadig de mest benyttede medier i landet, men net baserede og sociale medier gør deres indtog og stiller nye krav til indhold fra KNR´s side.

I den forbindelse har KNR valgt at indgå et samarbejde med Boffins Technologies, som har leveret et broadcasting system, der på en simpel måde gør, at KNR kan være tilstede på de traditionelle medier som Radio og TV, men også have en stærkere tilstedeværelse på de nyere medieplatforme på nettet og de sociale medier.

KNR har i mange år arbejdet med forældet teknisk udstyr, der på mange måder har gået udover vores brugere. Med det nye system kan vi fokusere på indholdet og ikke bruge så mange kræfter på at få teknikken til at hænge sammen, siger direktør hos KNR, Karl-Henrik Simonsen.

Valget af Boffins Technologies er baseret på at de har tilbudt et skræddersyet og simpelt system, tilpasset KNR´s størrelse og ønskede arbejdsgange.

 

For yderligere spørgsmål kan du kontakte direktør hos KNR, Karl-Henrik Simonsen på tlf. +299 36 15 00 eller skrive til os på knr.gl/kontakt

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt

...og meget mere!