KNR Julehygge med KNR

KNR Radio og TV byder på julehygge til alle. Hele december måned er spækket med juleudsendelser i både radio og TV. Udover syv julekalendere fordelt på Radio og TV, inviterer KNR til julehygge i lange baner. Adventssøndage, julekoncerter og børnenes dans om juletræet bliver, blandt andre udsendelser, sendt og vist i Radio og TV.
01. december 2015 16:20

I radioen kan du, blandt andet, se frem til at høre hvordan andre holder jul i programmet Juullimi Pulaarti der bliver sendt i juledagene. Det populære juleprogram Poortuiutaa er også tilbage.

Der er også blevet plads til en ny julekalender i KNR TV. Udover julekalenderen Adadakodantip Ujaraatai og gensynet med Nissikkut er der nu også blevet plads til TV2’s nye julekalender Juleønsket.

Derudover inviterer Hans Jukku Noahsen til optagelse af Piggappaat Deluxe Edition fredag den 11. december kl. 19.00 i Katuaq. Piggappaat Deluxe sendes nytårsaften. Der kommer flere gæster end nogensinde og sæsonens dart mester skal findes foran et live publikum i Katuaq, der alle får muligheden for at vinde en IPhone 6s og en eftertragtet Piggappaat kop.

Du kan se hele KNR’s juleprogram her: knr.gl/juulli