KNR AWG Join Feel Jump i KNR

KNR er klar til at dække den største sportsbegivenhed i Grønlands historie.
Foto © : Mads Pihl/Visit Greenland
28. februar 2016 23:57

“JOIN FEEL JUMP” er sloganet for Arctic Winter Games 2016 og KNR er med. Du kan nemlig følge størstedelen af alle sportsbegivenheder og kulturelle arrangementer i Radio, TV, Web og på de sociale medier.

Over 1.700 børn og unge sportsudøvere fra de arktiske egne indtager Nuuk sammen med deres delegationer, for at deltage i Arctic Winter Games 2016. De skal konkurrere i 17 forskellige sportsgrene, som du kan følge i KNR.

 

AWG Radio

KNR Radio disker op med en bred dækning af sportsbegivenhederne. Morgenprogrammet Nunatta Nipaa vil hver morgen give et overblik over dagens begivenheder og i løbet af formiddagen og eftermiddagen vil radiosportens Uju Petersen og Finn Nielsen sende live fra flere forskellige sportsbegivenheder og samtidig give et overblik over resultater og medaljeoverrækkelser. Derudover vil kulturredaktionen dække de mange kulturelle begivenheder under vinterlegene.

 

AWG i KNR TV

I KNR TV kan du under vinterlegene følge op til fire forskellige sportsbegivenheder om dagen. Den første sending fra en sportsbegivenhed, bliver fra Biathlon ski som sendes live fra Qinngorput mandag den 7. marts. Hver aften vil du også kunne følge AWG aftenshowet som samler op på dagens begivenheder under hele Arctic Winter Games.

KNR2 vil hele ugen byde på Arctic Sport som produceres og sendes i samarbejde med Nuuk TV.

 

AWG på KNR.gl

På KNR.gl live-opdaterer vi dagligt fra legene via udsendte reportere, viser videoklip fra tv-udsendelserne og samler masser af billeder fra deltagere og tilskuere.

Du får et overblik over, hvem der vinder hvad, hvad nogle af hovedstadens mange gæster synes om at være her, og hvad der i det hele taget bliver lagt ud på de sociale medier.

Vi tager dig også med ind bag den store radio- og tv-produktion. Du kan selv lege med via hashtag #KNRgl på Instagram og Twitter. Join os på #KNRgl

Både KNR Radio, KNR TV og KNR.gl dækker selvfølgelig også de kulturelle begivenheder og ikke mindst åbningsceremonien, afslutningsceremonien og gallafesten.

Du kan se hele KNR’s samlede sendeplan på KNR.gl/AWG 

KNR tager forbehold for ændringer i sendeplanen ved ændringer i vejrforhold eller ved nedbrud af KNR’s ældre tekniske udstyr.

 

For yderligere spørgsmål kan du kontakte Fungerende TV chef, Niels Pavia Lynge på Tlf. +299 36 15 00 eller npl@knr.gl