Hvad skal landets nye handicapcenter hedde?

Hvad skal Grønlands nye landsdækkende handicapcenter hedde? Det kan du være med til at afgøre.
Foto © : KNR
Skrevet af Kenneth Elkjær
09. maj 2017 07:05

Naalakkersuisut beder om hjælp til at navngive det nye handicapcenter, der åbner i Sisimiut i efteråret. Det fortæller naalakkersuisoq for sociale anliggender, Sara Olsvig, i en udtalelse:

- Handicapcenteret er for hele landet og Naalakkersuisut vil gerne inddrage befolkningen i navngivningen af dette vigtige center for såvel borgere med handicap som alle øvrige borgere i samfundet.

Hvis du har et godt bud på, hvad det nye handicapcenter skal hedde, skal du sende det til ipis@nanoq.gl eller til Departementet for sociale anliggender, familie, ligestilling og justitsvæsen, postboks 260, 3900 Nuuk. Du skal sørge for, at dit forslag er fremme senest 16. maj.

Det nye center i Sisimiut har til formål at forbedre livskvaliteten for borgere med handicap. De skal have bedre mulighed for at deltage i samfundslivet og en tættere tilknytning til arbejdsmarkedet.

Handicapcenteret får til opgave at tilbyde rådgivning, vejledning og træning for borgere med handicap i alle aldre. Centeret vil også yde hjælp og støtte til både pårørende og professionelle, oplyser Naalakkersuisut.