Hærværk mod IA´s valgkontor

Dagen inden valgt er der altid uhyggeligt travlt hos de politiske partier. De sidste ting skal falde på plads, inden vælgerne skal bestemme politikernes skæbne. På valgkontoret hos IA på H. J. Rinksvej i Nuuk havde de dog lige pludseligt fået travlt med andre aktiviteter.
Skrevet af Peter Troelsen
11. marts 2013 10:34

Da hele partistaben i lørdags var til vælgermøde i Minihallen på GU, havde ukendte gerningsmænd kastet hvid maling på husets facade. En oplevelse som man sikkert gerne var foruden hos IA, og en oplevelse der er til skade demokratiet. En valgkamp skal afgøres på ord og argumenter ikke på primitiv adfærd og laveste fællesnævner.

-Jeg har arbejdet med at rense facaden det meste af formiddagen. Det er ikke i orden at lave den slags, men desværre er der en del mennesker, hvis opdragelse kunne være meget bedre. Uanset om man er enig eller uenig med et politisk parti, er det mindste man kan gøre at have respekt for at andre meninger end ens egne skal have lov til at komme frem i debatten, fortæller Hans Zeeb, der er politisk aktiv hos IA til knr.gl.