Grønland lider stort nederlag til danskerne ved U18-VM

De unge grønlandske håndboldkvinder mødte fredag morgen Danmark ved U18-VM, der spilles i Kina. Det blev desværre til et nederlag til Grønland.
De grønlandske håndboldkvinder deltager lige nu ved U18-VM i Kina. Her er et fra kampen mod VM-værterne i Kina onsdag i denne uge. Foto © : IFH - International Handball Federation
16. august 2024 10:56

U18-håndboldkvinderne har her til morgen grønlandsk tid været i aktion ved de indledende runder ved VM, som spilles i Chuzhou Kina.

Her mødte de unge håndboldkvinder i dag Danmark i en kamp, der desværre endte med et nederlag på 42:8 til danskerne.

Danskerne lagde hårdt ud med tre mål de første tre minutter. Men herefter meldte Grønland sig ind i kampen med en scoring til 3:1 fra Madeline Bjørnestad.

Det var dog danskerne, der klart havde overtaget kampen igennem, og holdene kunne gå til pause med en føring på 20:5 til danskerne.

Skal i aktion igen lørdag

Anden halvleg fortsatte i samme dur og endte som bekendt med et stort nederlag til Grønland.

Kampens topscorer på Grønlands side blev Madeline Bjørnestad med fire mål.

Fra Danmarks side blev det Andrea Bjertrup Jensen med seks mål.

Gense kampen Grønland vs Danmark her.

De grønlandske håndboldkvinder spiller igen lørdag, hvor de møder Kinesisk Taipei.

Kampen begynder klokken 09.00 grønlandsk tid og kan følges på det internationale håndboldforbunds youtube-kanal.

Alle VM-kampene kan ses live på streamingtjenesten Viaplay eller på det internationale håndboldforbunds Youtube-kanal