Foto: KNR

Grønlandske unge bryder tabuer i ny DR-serie

DR3 er klar med en dokumentarserie om unge i Grønland. 'Hemmeligheder fra Nuuk' er titlen på serien, hvor unge åbner op omkring tabuer.

Det er Nordisk Film, der har lavet dokumentarserien for DR3, hvor unge, der bærer på hemmeligheder, er de bærende karakterer i programmet. Det skriver Jyllandsposten.

- Der er stadig mange tabuer i Grønland, og du kan let føle dig for klemt. Men vi er en ung generation, der er træt af tabuer. Træt af at skjule, hvordan vi har det. Det bliver ikke let, men vi er klar til at åbne op, lyder det i indledningen af serien ifølge jp.dk.

Dokumentar-seriens producent Caroline Una Henningsen, der er ansat på Nordisk Film, håber at serien kan medvirke til at flere og flere kan åbne op omkring problemer og komme videre.

- Det er en bevægelse, der i forvejen er i fuld gang, for den nye generation er trætte af at bære på deres problemer alene. Vi håber at vise, at det ved at åbne sig, bliver det meget lettere at leve med de kort, man nu engang har fået på hånden. Åbenhed gør stærk, siger hun til Jyllandsposten.

Dokumentar-serien 'Hemmeligheder fra Nuuk', består af seks programmer og har premiere på DR3 den 13. november og sendes i seks afsnit.

LÆS OGSÅ DR laver ungdomsserie fra Nuuk

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt

...og meget mere!