GM i futsal for herrer er sparket i gang

Grønlandsmesterskabet i indendørsfodbold, futsal, er i fuld gang. Turneringen afholdes i Sisimiut.
Skrevet af Sandra Meinecke
14. marts 2015 17:01

Kampene under de grønlandske mesterskaber i futsal for herrer startede fredag og varer indtil søndag.

Turneringerne finder sted i Sisimiut. I alt skal 12 hold spiller 34 kampe om mesterskabet. Finalen spilles søndag klokken 20.00 i Sisimiut

På dagens første spilledag fredag, blev der spillet ti kampe, og ifølge avisen  AG, blev der scoret 91 mål.

Spilletider og resultater kan ses på Grønlands Boldspils Unions facebookside, GBU Klubforum.

Det er anden gang, at der afholdes GM i futsal. Sidste år var det holdet B-67 fra Nuuk, der løb med guldet efter en sejr over SAK med 4-0 i finalen. Dengang blev turneringerne afholdt i Maniitsoq.

Damernes GM i futsal afholdes i Nuuk. Det finder sted i næste uge, hvor deres kampe ligeledes starter fredag eftermiddag og afsluttes med finalen søndag aften.

En futsalkamp varer normalt 2 gange 20 minutter. Turneringsreglementet giver dog mulighed for, at kamptiden kan reduceres til 2 gange 15 minutter.