Det er stadig ikke offentliggjort, hvem de tilbageholde er. Grønlands Politi oplyser dog, at der er tale om en mand og en kvinde. Foto: Kathrine Kruse/KNR

Fremskridt i drabssagen i Ilulissat

En mand og en kvinde skal sidde varetægtsfængslet, mens politiet fortsætter efterforskningen på det formodede gerningssted.

Politiet fik i går rettens ord for, at de må tilbageholde en mand og en kvinde i forbindelse med drabssagen i Ilulissat.

LÆS OGSÅ Politiet: Vi er tæt på opklaring

Manden skal sidde varetægtsfængslet frem til den 5. november og kvinde i tre gange 24 timer.

- Vi er tilfredse med, at de to personer nu er tilbageholdt, så vi kan koncentrere os om den videre efterforskning, siger vicepolitiinspektør Jan Lambertsen til KNR søndag.

Politiet holder kortene tæt på kroppen

Det er sparsomt, hvad politiet ellers vil sige om sagen.

Vi har spurgt politiet, om de kender motivet til drabet, men det vil de ikke udtale sig om. De vil heller ikke svare på, hvordan de tilbageholdte forholder sig til anklagen om, at de skulle være involveret i drabet.

Identiteten stadig ukendt

Både KNR og Sermitsiaq.AG har fået henvendelser fra borgere, der mener at kende identiteten på den dræbte og de tilbageholdte. Det er dog ikke noget vicepolitiinspektøren kan eller vil forholde sig til.

Til Sermitsiaq.AG siger Jan Lambertsen, at man forventer svar på DNA-prøver mandag, hvorefter politiet forventer at kunne offentliggøre identiteten på den dræbte person.Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt