Efterlysning i Nuuk: Har du set de to maskerede mænd?

To unge bevæbnede mænd forsøgte i går eftermiddag at røve en butik, ved at true en kvindelig ekspedient. Politiet efterlyser vidner og har offentliggjort billeder.
Politiet efterlyser begge personer og vidner i forbindelse med røveriforsøget.  Foto © : KNR
Skrevet af Malik Brøns
20. oktober 2021 12:16

Tirsdag eftermiddag kl. 16:06 fik Grønlands Politi en anmeldelse om forsøg på væbnet røveri mod Brugseneeraq i Atertaq i Nuuk.

To maskerede personer havde forsøgt at true en kvindelig ekspedient til at udlevere penge fra kassen. 

Men ekspedienten var gået væk for at hente sin kollega, og i mellemtiden flygtede de to personer væk fra butikken og fra området. 

Det skriver Grønlands Politi i en pressemeddelelse. 

Foto © : Grønlands Politi

Foto: Grønlands Politi. 

Politiet efterlyser begge personer og vidner i forbindelse med røveriforsøget. 

De to personer beskrives følgende: 

A. En mand på mellem 15-20 år. Han er cirka 165-170 cm høj, almindelig af kropsbygning, mørk i huden og talte grønlandsk. Han var iført sort hættetrøje, sort jakke, sorte bukser, sorte sko med hvidt betræk omkring tæerne og røde handsker. Han bar hvide solbriller og var maskeret med enten en rød halsedisse eller mundbind om ansigtet. Han var bevæbnet med en kniv.

Foto © : Grønlands Politi

Foto: Grønlands Politi. 

B. En mand på mellem 15-20 år og lys i huden. Han er cirka 165-170 cm høj, almindelig af kropsbygning, lys i huden og talte grønlandsk. Han var iført sort jakke med hætte, sorte bukser, hvide sko samt røde og sorte handsker. Han bar sorte solbriller og var maskeret med et almindeligt blåt mundbind. Han var også bevæbnet med en kniv.

Politiet har tilføjet overvågningsbilleder af de formodede gerningsmænd.

- Politiet ser med stor alvor på sagen og anmoder derfor personer, som kan have kendskab til hvem gerningsmændene er, til at rette henvendelse til politiet med det samme, skriver politiet. 

Du kan ringe til politiet på 701448.