Boldspillere og en mand i bil efterlyses i Aarhus efter gruppevoldtægt

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med personer, som kan have mødt 37-årig kvinde, der har været offer i en grov voldtægtssag. Ifølge politiet er kvinden af grønlandsk afstamning.
Politiet gerne i kontakt med vidner, der kan have mødt kvinden efter voldtægten. Foto © : KNR / Malik Brøns
Skrevet af Ritzau
22. august 2024 11:08

En kvinde af grønlandsk afstamning er ifølge Østjyllands Politi blevet voldtaget i Aarhus. Og nu vil politiet gerne i kontakt med vidner, der kan have mødt kvinden efter voldtægten.

Vidnerne er to mænd og et barn, som spillede bold på Langenæs Allé i Aarhus lørdag eftermiddag, skriver politiet i en pressemeddelelse. Ordensmagten vil også gerne i kontakt med en mand i en bil.

Varetægtsfængslet i weekenden

Tre mænd blev i weekenden varetægtsfængslet for at have voldtaget kvinden, som er 37 år. Voldtægten foregik ifølge politiets sigtelse i en lejlighed på Langenæs Allé i lørdags mellem klokken 07 og 13.05.

Østjyllands Politi bringer torsdag en efterlysning af vidner, som kan have været i kontakt med sagens offer omkring klokken 13, hvor hun kom ud på Langenæs Allé.

Ud over de to mænd, som spillede bold med et barn, har politiet oplysninger om, at en mand i en hvid bil skulle have talt med kvinden. Ham vil politiet også gerne i kontakt med.

Ifølge Østjyllands Politi kan alle oplysninger i sagen være relevante, og politiet vil derfor gerne tale med de tre mænd og andre, som har befundet sig på stedet eller i øvrigt måtte have oplysninger i sagen.

Da de tre sigtede mænd blev varetægtsfængslet søndag, skete det efter et retsmøde holdt for lukkede døre. Ved den lejlighed blev det alene oplyst, at mændene var sigtet for voldtægt og frihedsberøvelse, og at de nægtede sig skyldige.

Det blev desuden oplyst, at politiet ledte efter yderligere to mænd i sagen.

Mandag oplyste Østjyllands Politi,  at den indledende efterforskning tydede på, at kvinden og mændene havde mødt hinanden under en bytur.