VIDEO Billethajer tjente godt på musikfestival

Der var rigtigt godt salg i billetter til sidste weekends Akisuanerit Festival i Nuuk. Faktisk lidt for godt, for billetter især til lørdagen blev solgt til overpriser på Facebook.

- Det er selvfølgelig skidt. Men der er intet at gøre, da det ikke er ulovligt, konstaterer Christian Elsner fra Atlantic Music over for KNR.

Kulturhuset Katuaq lagde scene til, og inden musikfestivalen gik i gang glædede arrangørerne sig over det gode billetsalg.

- Der var omkring 800 mennesker i torsdags. Det var lidt overraskende, at der kom så mange. Der var 1200 mennesker både fredag og lørdag, siger Christian Elsner til KNR.

Mange af de billetter blev solgt videre på køb-salg-bytte-Nuuk!-gruppen på Facebook, og kl. 18.40 blev der sat en stopper for salget med følgende meddelelse:

Christian Elsner så, hvordan billetterne blev solgt videre på Facebook til overpriser.

- Jeg så én billet til Dizzy Mizz Lizzy til 2000 kroner om lørdagen. Det er virkelig for meget, siger Christian Elsner og henviser til, at vedkommende har tjent 1600 kr. på at sælge den videre.

Men loven sætter på nuværende tidspunkt ingen begrænsninger for videresalg.

- Vi har overvejet at gøre det sådan, at hver person kun kan købe én billet. For nogle køber 10 billetter, som de kan videresælge, men det kan vi jo ikke gøre, forklarer Christian Elsner.

Måske ville det have gjort en forskel, hvis festivalen i stedet var blevet afholdt i Godthåb Hallen, der er noget større. Men her ville arrangørerne skulle have lukket ned for musikken allerede kl. 1 om natten.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.glKNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt