Bibi Chemnitz taler til Kvindernes kampdag i København

I forbindelse med Kvindernes kampdag i dag den 8. marts deltager tøjdesigneren Bibi Chemnitz i arrangementet kaldet "Minority Talks" på Københavns Hovedbibliotek.
Skrevet af Karsten Sommer
08. marts 2018 10:15

Arrangementet er en hyldest til den etniske kvinde i Danmark - og her vil Bibi Chemnitz snakke om sine oplevelser som grønlandsk kvinde i dansk erhvervsliv.

Arrangementet bliver åbnet af ligestillingsminister Karen Ellemann, og aftenen byder på flere debatrunder. Blandt andet om de problemstillinger der kan være, ved at opfostre børn i en anden kultur end ens egen. Og om udfordringer omkring kvinders ambitioner, karriere og mål. Det er i denne del af debatten at Bibi Chemnitz vil fortælle om at være grønlandsk erhvervskvinde i Danmark.

LÆS OGSÅ Bibi Chemnitz klæder AWG-deltagerne på

- Det er en stor ære for mig at blive inviteret til Minority Talks, for det er vigtigt at få så mange positive historier om Grønland frem i de danske medier som muligt, siger Bibi Chemnitz.

Arrangementet finder sted mellem kl. 17 og 20 på Københavns Hovedbibliotek.

Arrangementet er gratis, og over 4000 personer har vist interesse på FaceBook, så kom i god tid, anbefaler Bibi Chemnitz.