Benjamin Kielsen vil trække sig som formand i KAK

Grønlands Boldspil-Union, KAK, skal vælge ny formand på det ordinære repræsentantskabsmøde i oktober.
Benjamin Kielsen 2021
Benjamin Kielsen har endnu ikke besluttet sig for, om han vil stille op som menigt medlem af bestyrelsen Foto © : Benjamin Kielsen
Skrevet af Noah Mølgaard
21. september 2023 12:15

Formand for KAK gennem de to sidste år Benjamin Kielsen fra Narsaq vil trække sig som formand under forbundets repræsentantskabsmøde.

- Det er min personlige beslutning, og den lyder på, at jeg ikke genopstiller til formandsvalget under det ordinære repræsentantskabsmøde om en måned, siger Benjamin Kielsen til KNR.

Han blev valgt som formand for to år siden, hvor der var kampvalg til formandsposten.

Benjamin Kielsen har endnu ikke besluttet sig, om han vil stille op som menigt medlem af bestyrelsen.

- Vi har sat flere spændende projekter i gang som endnu ikke er afsluttet, siger Benjamin Kielsen.

- Vi skal have afsluttet omstrukturering af turneringsformen. Vi er også nået til et spændende punkt i forhandlinger om at blive optaget i det nordamerikanske fodboldforbund Concacaf, hvor den kommende bestyrelsesformand skal regne med en del rejseaktivitet til afsluttende forhandlinger, siger Benjamin Kielsen om sine tanker om eventuel opstilling til bestyrelsen.

KAK er det største specialforbund under Grønlands Idrætsbund, hvor der er mange aktiviteter i indendørsfodbold futsal og udendørsfodbold.

- Det er meget tidskrævende at være formand for KAK, siger Benjamin Kielsen.

- Vi har mange medlemmer i futsal og udendørsfodbold, hvor der skal holdes mange møder i forbindelse med planlægning af aktiviteter. Det er noget, som den kommende formand skal være forberedt på, siger Benjamin Kielsen.

Fristen til at stille op til formandsposten og bestyrelsen er den dag, der er valg til bestyrelsen.