Avisen AG får ny redaktør fra huset

Jette Andersen, der i forvejen arbejder i Sermitsiaq.AG, skal fremadrettet stå i spidsen for mediehusets trykte avis, Avisen AG.
Mediehuset Sermitsiaq.AG udnævner ny redaktør til husets trykte avis. Foto © : KNR
10. oktober 2023 15:57

Den garvede journalist fra Mediehuset Sermitsiaq.AG Jette Andersen er udnævnt som ny redaktør for Avisen AG, skriver mediehuset selv i en pressemeddelelse.

Her begrunder direktøren for hele Mediehuset Sermitsiaq.AG, Masaana Egede, valget af den nye redaktør som et vigtigt skridt i husets strategi i den digitale tidsalder.

- Vi tror på, at Jette kan hjælpe os med at navigere i denne digitale omstilling, samtidig med, at vi bevarer vores redaktionelle værdier, siger Masaana Egede blandt andet om den nye redaktør.

Jette Andersen har mange års erfaring med journalistik og journalistikken på AG. Hun kender derfor avisens DNA ud og ind, skriver mediehuset, og derfor er hun et oplagt valg.

- Hendes evne til at forstå og imødekomme læsernes behov gør hende til den ideelle kandidat til at lede AG i en tid, hvor avisens indhold er relevant på både print og online platforme, siger Masaana Egede.

Jette Andersen selv ser frem til opgaven med at sikre den trykte avis i en digital tid samtidig med, at hun stadig har fokus på de menneskelige- og samfundsfortællinger, fortæller hun i pressemeddelelsen.