BILLEDER Anlægsarbejdet skrider fremad i Qaqortorsuaq

En stor del af anlægsarbejdet omkring minen er gennemført og målet er at shippe anorthosit ud næste år.
Foto © : Hudson Ressources
07. november 2016 06:23

Der er positive toner fra Hudson Ressources, som i en børsmeddelelse gør det klart, at de har nået årets målsætninger og nu indstiller arbejdet indtil næste år.

Projektet med anorthosit-minen ved Qaqortorsuaq nær Kangerlussuaq skrider fremad og en stor del af anlægsarbejdet omkring minen er gennemført. 

Minen, Hudson Ressources

Foto © : Hudson Ressources

Der er lavet sprængninger for at give plads til en havn og lagerhal. Der er anlagt vej og lavet et sted til at knuse klipper. Endeligt er lejeren også udvidet til at kunne huse 45 personer, når næste års arbejde går i gang.

Læs også Hudson-aftale: Et lys i mørket

Med færdiggørelsen af meget af anlægsarbejdet er Hudsons projekt på vej mod næste skridt, som er at starte eksporten næste år, siger James Tuer, der er præsident for Hudson Ressources.

- Vi har nu færdiggjort en stor del af anlægsarbejdet, og det stiller os i en glimrende position i forhold til at lægge godt fra land i 2017. Vi er begyndt at bestille det udstyr, som er nødvendigt for, at vi kan leve op til vores mål om at shippe produktet ud til vores kunder i anden halvdel af 2017, siger James Tuer.

Udsigten fra minen ned mod fjorden, Hudson Ressources

Foto © : Hudson Ressources

Læs også Hudsons Børsmeddelelse

Anorthosit boreprøve, Hudson Ressources

Foto © : Hudson Ressources