Air Greenland lever op til deres CSR-strategi

Som alle større firmaer i denne verden har også Air Greenland lavet en strategi, hvor firmaet efter bedste evne prøver på at udvise et socialt ansvar. Det kan gøres på mange måder, og en af måderne Air Greenland har valgt at gøre det på er at støtte op omkring NAKUUSA.
Det er desværre langt fra alle børn, der er så glade som disse.
Det er desværre langt fra alle børn, der er så glade som disse. Foto © : Børnepanelet
Skrevet af Peter Troelsen
19. februar 2013 07:18

NAKUUSA er et samarbejde mellem Selvstyret og UNICEF, og sponsoratet fra Air Greenland falder på et tørt sted. Det går til støtte for NAKUUSAs børnepanel Meeqqat Isummersorfiat (MI), der i år mødes i Maniitsoq omkring Børnenes Dag.

- NAKUUSAs aktiviteter, ikke mindst Børnepanelet, er et godt eksempel på en indsats, der er med til at give børnene en stemme og motivere dem til at tage ansvar og udbrede kendskabet til deres rettigheder. Det vil vi som virksomhed gerne støtte,” udtaler Pia Christensen Bang, ansvarlig for CSR og kommunikation i Air Greenland. 

MIs møde i Maniitsoq vil udover fokusset på børns rettigheder have temaet ”Min ven”, og det er NAKUUSAs håb, at børn og voksne i byen vil deltage i arrangementets aktiviteter i dagene omkring mødet. Sidste år foregik mødet i Nuuk, men NAKUUSA glæder sig over sponsoratet og samarbejdet med Air Greenland, der er medvirkende til at projektet kommer rundt i landet.

- Det er vigtigt for NAKUUSA at sprede vores aktiviteter rundt i landet. Derfor kommer MIs medlemmer også fra flere forskellige byer og bygder i Grønland. Vi glæder os over sponsoratet fra Air Greenland, der bidrager til at vi i 2013 kan tage til Maniitsoq og sætte fokus på børns rettigheder og forhold.”, siger projektleder for NAKUUSA Klaus Møller.