Visit Greenland satser på adventure-turisme

Grønlands storladne og barske natur tiltrækker i disse år flere og flere oplevelseslystne turister fra hele verden.
Skrevet af Karsten Sommer
18. september 2019 09:46

Den såkaldte "Adventure turisme" er den hurtigst voksende turismeform i verden lige nu. Det er folk, der både ønsker fysisk aktivitet under deres ferie, og samtidig tager hensyn til den lokale kultur og passer på naturen.

Og turismeorganisationen Visit Greenland satser på at tiltrække flere af den slags turister til Grønland, fortæller organisationens direktør, Julie Pars i en pressemeddelelse.

Derfor er den hidtil største grønlandske delegation lige nu til rejsemessen Adventure Travel World Summit, der foregår i Göteborg i Sverige i disse dage.

LÆS OGSÅ Visit Greenland glæder sig over fremgang i turismen

Hele 14 firmaer og organisationer, der sælger rejser og oplevelser i Grønland, er med.

Visit Greenland og Air Greenland har desuden samarbejdet om at gøre de deltagende virksomheder synlige ved at etablere en fælles Greenland lounge, hvor agenter og presse kan kontakte de deltagende turismeoperatører.

De 14 firmaer der sælger Grønland er; Visit Greenland, Air Greenland, Two Ravens, Arctic Incoming/Hotel Sisimiut, Destination Arctic Circle, Greenland Fjord Tours, Greenland Travel, Sila Greenland, Tasermiut Camp, Colorful Nuuk, Visit South Greenland samt Albatros Travel Greenland og Cruise.