Velgørenhedskalender giver 800 bolde til Kommuneqarfik Sermersooq

Selv om der stadig er mere end tre måneder til årsskiftet, så har kalenderen for 2021 solgt så meget, at der allerede nu er købt gaver for overskuddet.

Otto Motzfeldt, der oprindeligt kommer fra Qaqortoq, har i flere år udgivet velgørenhedskalendere, der donerer gaver til grønlandske børn.

Og selv om der stadig er mere end tre måneder til årsskiftet, så har kalenderen for 2021 solgt så meget, at der allerede nu er købt gaver for overskuddet.

- Jeg har købt 800 fodbolde, der bliver givet til Kommuneqarfik Sermersooq. Boldene kommer til Nuuk næste sommer og bliver delt ud i resten af kommunen, siger Otto Motzfeldt til KNR.

Han har fået hjælp fra Grønlands Erhverv, Lions Club og Brugseni, da han købte bolde til Kommuneqarfik Sermersooq.

Gaver til sygehuse

Og valget af bolde som gave er ikke nogen tilfældighed.

- Man når ikke ret meget, hvis man vil lave velgørenhed med 25.000 kroner. Men med opbakning fra foreninger og virksomheder, så kan man nå langt. Og en enkelt bold kan snildt aktivere 30 unger, så de kan spille fodbold på kunststofbaner i hele Grønland, siger Otto Motzfeldt.

- Børnene kan få venskaber og få tankerne på andre ting, hvis de for eksempel kommer fra et hjem, der er problemfyldt, siger Otto Motzfeldt.

Han har tidligere doneret bolde til Kommune Kujalleq. Der har også været donationer med bøger til børneafdelinger på sygehuse i Grønland.

- Jeg flyttede til Danmark i 1979. Men mit hjerte slår for Grønland, og jeg vil gerne arbejde med at gøre hverdagen sjovere for andre, siger Otto Motzfeldt.Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl