Først havde den 65-årige forelskede mand ledt efter stewardessen på det hotel, hvor hun boede. Men da han ikke kunne finde hende her, fik han den idé at ringe til lufthavnen og sige, at der var en bombe på Lufthansa-flyet.Foto: Scanpix

Serber håbede på date efter bombetrussel

Et ordsprog hedder, at kærlighed gør blind. Og det må vist være gældende i en situation, hvor en forelsket mand mente, at en bombetrussel var vejen til hans elskedes hjerte.

En forelsket serbisk mand har tilstået, at det var ham, der indtelefonerede en bombetrussel til lufthavnen i Serbiens hovedstad, Beograd.

Det gjorde han i håb om at komme på en date med en stewardesse fra det tyske flyselskab Lufthansa, som han havde mødt i Beograd og forelsket sig i.

Først havde den 65-årige forelskede mand ledt efter stewardessen på det hotel, hvor hun boede. Men da han ikke kunne finde hende her, fik han den idé at ringe til lufthavnen og sige, at der var en bombe på Lufthansa-flyet. Så ville stewardessen nemlig ikke kunne flyve fra Beograd, forklarede han i retten.

Truslen resulterede i, at de 130 passagerer og fem besætningsmedlemmer måtte evakueres fra flyet og vente i adskillige timer, indtil politi og bombeeksperter havde undersøgt flyet grundigt.

Den forelskede serber er nu varetægtsfængslet i 30 dage og vil blive sigtet for at have fremsat trusler, forårsaget panik og forstyrret luftfarten.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt