Serber håbede på date efter bombetrussel

Et ordsprog hedder, at kærlighed gør blind. Og det må vist være gældende i en situation, hvor en forelsket mand mente, at en bombetrussel var vejen til hans elskedes hjerte.
Først havde den 65-årige forelskede mand ledt efter stewardessen på det hotel, hvor hun boede. Men da han ikke kunne finde hende her, fik han den idé at ringe til lufthavnen og sige, at der var en bombe på Lufthansa-flyet. Foto © : Scanpix
Skrevet af Ritzau
22. juli 2019 11:45
Versionist Jaaku Lyberth

En forelsket serbisk mand har tilstået, at det var ham, der indtelefonerede en bombetrussel til lufthavnen i Serbiens hovedstad, Beograd.

Det gjorde han i håb om at komme på en date med en stewardesse fra det tyske flyselskab Lufthansa, som han havde mødt i Beograd og forelsket sig i.

Først havde den 65-årige forelskede mand ledt efter stewardessen på det hotel, hvor hun boede. Men da han ikke kunne finde hende her, fik han den idé at ringe til lufthavnen og sige, at der var en bombe på Lufthansa-flyet. Så ville stewardessen nemlig ikke kunne flyve fra Beograd, forklarede han i retten.

Truslen resulterede i, at de 130 passagerer og fem besætningsmedlemmer måtte evakueres fra flyet og vente i adskillige timer, indtil politi og bombeeksperter havde undersøgt flyet grundigt.

Den forelskede serber er nu varetægtsfængslet i 30 dage og vil blive sigtet for at have fremsat trusler, forårsaget panik og forstyrret luftfarten.