På GM's tredje dag var der også lagt op til spændende kampe.
Foto © : Screendump/KNR.gl
Skrevet af Simon Uldum -
06. august 2015 05:44

Dagens første kamp var mellem FC Malamuk fra Uummannaq og SAK fra Sisimiut, og ikke særlig betydningsfuld for begge hold. De spillede om sekundære placeringer, og opgaven var heller ikke så svær for SAK, som vandt kampen med 2-0.

De unge fra Sisimiut havde lidt flere kræfter, og FC Malamuk må tage hjem uden point.

K-33 må tage den lange vej hjem uden en eneste sejr

Dagens anden kamp var mellem K-33 fra Qaqortoq og B-67 fra Nuuk. Den kamp var også uden betydning. K-33 havde intet at spille for andet end æren.

B-67 stillede op med alle reserverne og vandt kampen uden særlige anstrengelser med 1-5.

B-67 har gjort rent bord. K-33 må tage den lange hjem uden en eneste sejr.

Hjemmeholdet blev nr. 1 i gruppen

Dagens tredje kamp var mellem hjemmeholdet Kugsak og G-44 fra Qeqertarsuaq.

Det var en meget underholdende kamp med rigtig mange tilskuere fra begge lejre.  En meget flot og velspillet kamp.

G-44 kom foran med 0-1 i første halvleg, men i anden halvleg kom Kugsak med en helt anden energi og kampgejst, og satte meget hurtigt G-44 under hård pres og det gav hurtigt resultat.

G-44 blev mere desperate, men kunne ikke rigtigt gør noget mod et hjemmehold, som fik kæmpe opbakning efter udligningen til 1-1.

Herfra var det en formsag. Sejren var aldrig i fare efter de kom foran med 2-1, og midt i anden halvleg scorede de igen til 3-1, det også blev kampens resultat.

Suværen IT-79 vandt

Dagens fjerde og sidste puljekamp var mellem IT-79 fra Nuuk og T-41 fra Aasiaat, og den var der kæmpe forventninger til, da et af holdene kunne kvalificere sig til en semifinaleplads.

Men IT-79 satte sig desværre meget hurtigt på kampen og dermed var spændingen væk. IT-79 vandt kampen med 3-0.

Følgende hold er videre til semifinalen: K-45 fra Qasigiannguit, G-44 fra Qeqertarsuaq, IT-79 fra Nuuk og B-67 der ligeledes kommer fra Nuuk.

Der er ingen kampe i dag, torsdag, og programmet for fredagens kampe er B-67 mod G-44 og IT-79 mod K-45. Begge kampe vises på KNR TV.