Retsmedicinere undersøger Kangerlussuaq-drab

Retsmedicinere fra Danmark er ved at undersøge, hvordan det gik til, da to mænd i Kangerlussuaq døde i forbindelse med en efterfest i påsken.
Skrevet af Sandra Meinecke
08. april 2015 11:52

De to mænd blev fundet dræbt tidligt skærtorsdag morgen. Nu er retsmedicinere og folk fra det Rigspolitiets Kriminaltekniske Center i Danmark ankommet til Kangerlussuaq, hvor de hele dagen i går og i dag sammen med det lokale politi har undersøgt gerningsstedet og de to omkomne.

De to mænd blev fundet dræbt efter en efterfest i påsken, efter at en borger kontaktede lokalpolitiet, da han hørte skud. Den ene dødsårsag skyldes formentlig selvmord, har politiet tidligere oplyst.

- Jeg kan bekræfte, at retsmedicinere og folk fra det Rigspolitiets Kriminaltekniske Center i Danmark er kommet til Kangerlussuaq. Vi har arbejdet videre med vores efterforskning sammen med dem i går, og vi fortsætter i dag, siger presseansvarlig fra poltiet i Kangerlussuaq, Johan Davidsen, til KNR.

 

LÆS OGSÅ To mænd fundet dræbt i Kangerlussuaq

Johan Davidsen tilføjer, at det ikke er muligt at sige yderligere lige nu, men han regner med, at der kommer mere om de retstekniske undersøgelser i løbet af i morgen.

- Jeg regner med, at vi kan sende en ny pressemeddelelse ud senest i morgen eftermiddag, når vi er blevet færdige med de tekniske undersøgelser, siger Johan Davidsen.

Der opholdt sig også en 34-årig kvinde på gerningsstedet. Hun blev fundet med meget svære skader efter vold. Først blev kvinden evakueret til Dronning Ingrids Hospital i Nuuk og senere til Rigshospitalet i København.

Johan Davidsen regner ligeledes med, at der kommer nyt om hendes tilstand i løbet af i morgen.