To mænd fundet dræbt i Kangerlussuaq

To personer er fundet døde og en tredje hårdt kvæstet efter vold i forbindelse med en efterfest.
Skrevet af Sandra Meinecke
03. april 2015 11:09

To mænd er dræbt og en kvinde er hårdt kvæstet efter vold i forbindelse med en efterfest i Kangerlussuaq. Den ene mand er formentlig død ved selvmord, det oplyser politiet i Qeqqa.

Lokalstationen i Kangerlussuaq blev torsdag morgen kontaktet af en borger, der havde hørt skud i Rustenborg.

Da politiet ankom til stedet, fandt de to mænd på henholdsvis 33 og 29 år, der var afgået ved døden af skud.

De pårørende til de dræbte er underrettet.

 

En kvinde på 34 år med meget svære skader efter vold opholdt sig ligeledes på stedet. Kvinden blev torsdag evakueret til Dronning Ingrids Hospital i Nuuk og hendes tilstand betegnes som kritisk. Og det oplyses, at hun i dag er overført til Danmark til Rigshospitalts traumecenter.

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere, da sagen stadig efterforskes, fortæller vaghavende ved politiet i Qeqqa.

Den indledende efterforskning af forløbet har dog sandsynliggjort en del af hændelsesforløbet, og der er formentlig ikke yderligere gerningsmænd på fri fod.

Der er ankommet kriminalteknikere til stedet,  og der er tilkaldt retsmediciner fra Danmark, som forventes at komme på tirsdag den 7. april. Politiet har endvidere anmodet om kriminalteknisk assistance fra Rigspolitiet, oplyser politiet i en pressemeddelelse.