Det bliver først fra tidlligst april, at Royal Arctic Line og islandske Eimskip slår ruterne i Nordatlanten sammen, da et af Eimskips skibe har fået tekniske problemer.Foto: Jacob Strøm/RAL

Tekniske problemer: RALs sejlads med Eimskip er udskudt

Det bliver først i andet kvartal af 2020, at Royal Arctic Line og det islandske rederi, Eimskip, kan slå sejladserne sammen mellem Island, Grønland, Færøerne og Europa.

Det oplyser Royal Arctic Line.

Samsejlingen skulle ellers være startet i første kvartal af 2020. Men tekniske problemer med akselgeneratoren på et af de skibe, som Eimskip har indkøbt til den nye samsejling, resulterer nu i en ny forsinkelse.

I alt er tre nye skibe blevet indkøbt, hvoraf Royal Arctic Line ejer det ene, mens Eimskip har indkøbt to andre. Alle tre skibe er bestilt fra et skibsværft i Guangzhou i Kina. 

LÆS OGSÅ RAL's bud på sejlads i Arktis er utilstrækkelig

Den oprindelige plan var, at de tre indkøbte skibe skulle være færdigbyggede i efteråret i år. Men det er ny udskudt for anden gang.

Royal Arctic Line forventer, at det bliver tidligt i 2. kvartal - altså i løbet af foråret - at samsejlingen mellem de to rederier kan starte.

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt