Politiet offentliggør video af flugtbilist fra dødsulykke

22-årig grønlandsk mand døde mandag aften ved en påkørsel nær Flyvestation Karup i Jylland. Politiet efterlyser stadig flugtbilist.

Politiet har offentliggjort en videooptagelse af den bil, der mandag aften påkørte og dræbte en værnepligtig grønlandsk soldat ved Flyvestation Karup.

Bilisten har siden været efterlyst. Bilen er på størrelse med en Peugeot 206 og har skader på fronten. Den er muligvis grå eller sølvgrå. 

I håb om at finde frem til bilisten, har politiet nu offentliggjort en overvågningsvideo, der ud over flugtbilisten også viser en hvid varevogn, der har kørt på strækningen i samme tidsrum som flugtbilisten.

Ifølge politiet er det desværre ikke muligt at komme med en nærmere beskrivelse af varebilen.

LÆS OGSÅ Grønlandsk værnepligtig er død efter påkørsel i Danmark

Christian Toftemark, efterforskningsleder hos lokalpolitiet i Viborg, siger til dr.dk, at han håber, at nogen kan komme med vigtige oplysninger om, hvilken slags bil der er tale om.

- Vi er meget interesseret i befolkningens hjælp til at identificere gerningsbilen. Vi har stadig ikke afgørende spor i forhold til bilen, siger han.

Den første bil man kan se i videoen er den hvide varevogn, som politiet efterlyser føreren af som potentielt vidne. Politiet mener nemlig, at varebilen måske er blevet overhalet af flugtbilisten.  Den næste bil er en lys personbil, som formodes at være den bil, der påkørte og dræbte den 22-årige et øjeblik senere.

Dødsulykken skete ved indgangen til Flyvestation Karup mandag mellem klokken 20.30 og 20.50. Flugtbilisten kørte efter påkørslen mod nord i retning mod Viborg.

 

Kommentarer

inatsisartut-sal-sep2019.jpg

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt