Nyheder på en ny måde i KNR

Fra næste uge kommer KNRs nyhedsafdeling til at arbejde anderledes og smartere til gavn for vores brugere, der vil opleve, at der kommer mere og bedre indhold på tv, radio og KNR.gl.

I dag har KNR tre redaktioner, der laver nyheder: Qanorooq, Radioavisen og KNR.gl. De tre enheder skal i fremtiden arbejde tættere sammen og bruge hinandens kompetencer til at lave bedre og mere journalistik til vores brugere, uanset hvordan de foretrækker at få deres nyheder serveret, fortæller KNRs nyhedschef, Mikkel Bjarnø Lund.

- Vi tager et skridt ind i fremtiden med den nye struktur på redaktionen. Vi har en masse kloge og dygtige journalister, som vi vil blive bedre til at bruge på flere platforme, siger han.

Medarbejderne fra Radioavisen og Qanorooq bliver blandet i fagredaktioner, der skal levere kvalitetsjournalistik til tv, radio og web.

- Vi håber, vores brugere vil opleve en medievirksomhed, der følger med tiden og leverer nyheder af høj kvalitet til vores brugere, uanset om de ser Qanorooq, hører radio eller læser med på KNR.gl.

Fra næste uge indfører KNRs nyhedsafdeling også en web first-strategi, der betyder, at alle nyheder bliver bragt på KNR.gl først.

- Vi kan se, at flere og flere benytter vores hjemmeside til at blive opdateret på dagens store nyhedshistorier, og de vil i fremtiden komme til at opleve, at vi leverer flere og hurtigere nyheder på KNR.gl, siger nyhedschef Mikkel Bjarnø Lund.

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt

...og meget mere!