KNR Nye børneudsendelser i KNR TV

Med grønlandske stemmer og lærerige elementer åbner KNR TV op for nye udsendelser for børn. Hver mandag hele efteråret kan børnene glæde sig til tegneseriefigurerne Carsten og Gitte, Miki Mikileraq, Fub og Svindel og Sunaagami Taanna.
26. august 2014 12:00

Figurerne Carsten & Gitte byder velkommen i en verden, hvor de vil vælte en skov, besøge et hospital og lege med maden. Carsten og Gitte tager hensyn til, at alle børn er noget særligt og har forskellige interesser. Figuren Miki Mikileraq handler om Lillefingeren, som er træt af at være for lille til alting.
Sammen med sin bedste ven, myren, oplever de alt muligt og har mange store drømme. Fup og Svindel bor sammen i en lille cirkusvogn, som kun er to centimeter høj. De to venner elsker at drille hinanden og leve deres egen fortolkning af en far/søn drama. Endeligt er Sunaagami Taanna John & Ulrik, som selv mener, at de er klogere end de klogeste ugler i hele verden.
Alle udsendelser har fokus på motiverende indlæring og børns kreativitet.
Første udsendelse er mandag den 1. september kl. 18:00.

For yderligere information kontakt TV programchef Jan Berg jbe@knr.gl eller Innovationschef Niels Pavia Lynge npl@knr.gl telefon 36 15 00.