Ny sendeflade i KNR TV

KNR TV vil fra den 14. januar primært vise grønlandske TV programmer.

I starten af december 2012 besluttede Selvstyret at følgende kanaler skal vises i de gratis DVB-T kanaler: KNR1, DR1, DR2, DR Ultra (Store Ramasjang)og KNR2. DR HD, der ellers er meget populær, bliver nedlagt, og indholdet i DR’s sende flader bliver omlagt.

- I dag viser KNR1 en blanding af vore egne programmer og programmer fra DR. Her i 2013 bliver DR1 en af de gratis DVB-T kanaler, og så kan vi endelig få vores egen grønlandske tv-kanal med primært egenproduktioner, siger programchef for TV Jan Berg.

- KNR1 kan ikke fylde en hel programflade ud, hvorfor vi vil gå fra at være en såkaldt flow tv-kanal til en niche-tv-kanal. Det betyder, at udsendelserne vil blive vist i et fast mønster, et såkaldt programloop. Loopet vil give seerne mulighed for at se KNRs egne produktioner på flere forskellige tidspunkter i døgnet, og hvis man hellere vil se for eksempel TV Avisen i DR eller X Factor, så skal man zappe over på DR1, siger Jan Berg.

Denne frihed til at vælge DR programmer og grønlandsk egenproduktion på KNR1 vil give en ny tv-oplevelse og særligt for de seere, som endnu ikke er vant til at zappe mellem flere kanaler.

KNR vil stadig bringe udenlandske tv programmer som børneudsendelser for de helt små og når der sker større internationale begivenheder.

KNR2 fortsætter med at transmittere fra møderne i Inatsisartut og ved større nationale og internationale begivenheder.

Den nye sendeflade i KNR TV starter mandag den 14. januar 2013.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt