Nuuk har igen to fitnesscentre

To uger, efter at Fit&Fun i Nuuk gik konkurs, kan borgerne igen brænde kalorier af på Prinsessevej i hovedstaden.
Skrevet af Camilla Dam
16. januar 2015 06:47

Motionscenterets tidligere ejer, Allan Juhl, har købt konkursboet og omdøbt det til fitnessgl.

- Jeg syntes, det var ærgerligt, det lukkede. Og jeg kunne ikke stå for muligheden, når nu det var mit barn, og jeg fik muligheden for at købe det billigt, siger Allan Juhl til KNR.

Efter at have kørt fitnesscenteret med succes i 10 år solgte han det ellers for tre år siden, men timingen for at starte op igen kunne ikke være bedre nu, hvor det er højsæson for nytårsforsætter.

 

Gave til nogle af de gamle medlemmer
Dem, der ærgrer sig over at have købt et årskort til Fit&Fun i november og december, får det byttet til et fitnessgl-medlemskab uden regning. Og dem, som har fået et gavekort købt i julegave, vil Allan Juhl også meget gerne hjælpe i gang med træningen.

- De skal bare komme og træne løs, siger ejeren.

Der er nye tiltag på vej for at lokke flere kunder til. Som noget nyt kommer motionscenteret nemlig til at holde åbent i døgndrift, så du kan træne når som helst afhængig af dit medlemskab. Der vil dog kun være personale til stede fra kl. 8-18.

Og lokalerne er ved at blive renoveret, men fitnesscenteret holder åbent alligevel.

- Januar er jo højsæson for træning. Og folk er allerede i gang, og de er virkeligt glade for, jeg har genåbnet det, siger Allan Juhl.

I denne uge kan du bare troppe op uden at betale. Derefter bliver der præsenteret tre forskellige medlemskaber: Morgenmedlemskortet, som gælder fra kl. 6-12 og koster 99 kr. om måneden, eftermiddag fra kl. 10-17, som koster 149 kr., og så 24/7-medlemskortet til 199 kr.

Ud over fitnessgl kan du som Nuuk-borger træne julefedtet af i Nuuk Fitness på Sarfannguit 4B.