Foto: KNR

Nunataq skaber oplevelses-overblik

Ny hjemmeside skal give turistarrangører verden over mulighed for at se, hvad Grønlands turistoperatører har at tilbyde.

Nunataq, der er en del af Greenland Centre i Reykjavik, er ved at skabe en hjemmeside, som skal forbinde de grønlandske turistoperatører med rejsearrangører og agenter verden over.

Siden hedder Nunataq, og den skal gøre det lettere for udenlandske rejsearrangører at få overblik over, hvilke muligheder der gemmer sig i Grønland.

- Nunataq er en virtuel markedsplads for turisme, hvor turistoperatører i Grønland kan tilbyde deres produkter gratis. Så rejsebureauer fra hele verden selv kan arrangere ture til Grønland og se alle de muligheder, der er i Grønland, siger Magnus Asgeirsson, som er daglig leder i Greenland Centret.

 

Eksisterer allerede på Island

En tilsvarende side eksisterer allerede i Island og tanken er, at turistoperatører kan udbyde deres produkter på siden, så udenlandske arrangører let kan få overblik og adgang til produkterne.  

- Det er en side, der forbinder virksomheder, så rejsearrangører fra Tyskland, Danmark, Island eller hvor end i verden kan booke alt, hvad der foregår i Grønland online, siger Asgeirsson.

 

Til Madrid på en billet

Endeligt er ambitionen for Greenland Centret, at de gennem deres rejsebureau kan tilbyde folk fra Grønland, at de kan booke deres billet fra Grønland gennem Island og ud til resten af verden på samme bestilling.

Læs også 300 kvadrameter dedikeret til Grønland

Pointen er, at man kan købe en billet fra Illulissat til Madrid , så den rejsende ved dårligt vejr ikke mister sin billet, selvom man misser sit tilslutningsfly.

- Det er vores primære mål. Det ligger ude i fremtiden, men vi skal nok komme til det, siger Magnus Asgeirsson.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt