Nivi Olsen: Vi har brug for al den viden vi kan få

Naalakkersuisoq for Uddannelse, Kultur, Forskning, og Kirke, Nivi Olsen vil sikre, at kandidater og ph.d-studerende fra Ilisimatusarfik fremover får bedre muligheder for at dele deres tilegnede viden med administrationen, erhvervslivet og offentligheden i al almindelighed.

Samfundet bruger mange penge på at uddannelser. Det er derfor vigtigt, at den viden, som de studerende tilegner sig i forbindelse med deres specialer og ph.d-afhandlinger bliver delt med alle relevante parter, mener Nivi Olsen.
 
- Jeg bliver så ærgerlig over, at meget af den værdifulde viden som de studerende på Ilisimatusarfik tilegner sig aldrig bliver delt. I dag er det desværre sådan, at al den viden som en studerende tilegner sig i forbindelse med sit speciale eller sin ph.d-afhandling stort set udelukkende bliver brugt til at gå til eksamen,” forklarer Naalakkersuisoq for Uddannelse, Kultur, Forskning og Kirke, der selv er kandidat fra Ilisimatusarfik sidste år.
 
- Alle studerende, der har udarbejdet et speciale eller en ph.d.-afhandling, som har en tilknytning til mine ressortområder, skal vide, at jeg vil blive rigtig glad, hvis de har lyst til at fremlægge deres viden og resultater for mig og mine embedsfolk, så vi kan bruge deres viden i vores arbejde. Jeg anser en sådan ordning som en win-win situation. De studerende får delt deres viden, og departementet får værdifulde oplysninger, understreger Nivi Olsen i en pressemeddelelse.

 

Kommentarer

inatsisartut-sal-sep2019.jpg

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt