Nanook besøger flere lande

Publikum havde svært ved slippe rockgruppen Nanook, da de lagde vejen forbi Tivoli tirsdag aften. Men rejsen er langt fra overstået for den populære gruppe.
Skrevet af Noah Mølgaard
01. august 2012 13:24

Publikum sang med på sangene "Timmissat taartut", "Seqinitta qinngorpaatit" og "Ingerlaniinnaleqaagut", da Nanook trykkede den af på Plænen i Tivoli. De mange gæster, der var kommet for at opleve Grønland i Tivoli krævede ellers flere sange.

- Det var en helt fed oplevelse. Publikum var fantastiske og sang med. Vi følte også at vi spillede godt efter gode forberelser inden koncerten i Tivoli, siger Christian Elsner, der sammen med sin bror Frederik Elsner er front figurer hos Nanook, der nu har udgivet to cd'er.

Nanook var på Færøerne fornyligt og havde også øvet sig på selve dagen i går.

- Jeg tror at Frederik fik sig et lille chok, fordi vi kunne høre publikum meget tydeligt, siger Christian Elsner.

Og plænen var fyldt tusinder af mennesker der på hver sin måde har tilknytning til Grønland og som bruger Grønland i Tivoli til at gense venner og bekendte.

Nanook, som har fast bopæl i Nuuk skal for en periode stadig bo i diverse hoteller. For der venter andre koncerter, som også gerne vil høre gruppen.

- Vi skal spille i Finland den 18. august og tager til Aasiat kort tid efter for at spille i Nipiaa Rockfestivalen. Vi skal også spille på Island den 8. september, fortæller Christian Elsner.

Grønland i Tivoli slutter i aften med koncerter med blandet andet Sussat og Small Time Giants.