Den grønlandske landsholdsanfører har stået uden kontrakt siden foråret og har ikke spillet kampe et halvt års tid.Foto: Scanpix

Minik Dahl Høegh er tilbage i håndboldligaen

Anfører på det grønlandske håndboldlandshold skal spille for TMS Ringsted resten af sæsonen.

Håndboldpause i seks måneder har gjort 35-årige Minik Dahl Høegh håndboldsulten i en sådan grad, at han nu er begyndt at træne som elitespiller hos TMS Ringsted.

Han var inden da tæt på at skrive kontrakt med en klub Israel.

Minik Dahl Høegh har trænet uden kontrakt sammen med TMS Ringsted de sidste par måneder, hvor han holdt sig i form til de ellers planlagte VM-kampe. Men det har også været en win-win situation for Minik og hans nye klub.

- TMS Ringsted har spurgt flere gange, om jeg vil spille kampe for deres ligahold. Jeg fik frist til at give svar senest i fredags. Nu har vi skrevet under på en kontrakt, siger Minik Dahl Høegh til KNR.

Håndboldsulten

TMS Ringsted, der er bundprop i håndboldligaen, har været ramt af flere skader i den nuværende sæson. Klubbens cheftræner Christian Dalmose har derfor ønsket at få Minik Dahl Høegh i ligatruppen.

Den grønlandske landsholdsanfører har stået uden kontrakt siden foråret og har ikke spillet kampe et halvt års tid.

LÆS OGSÅ Minik Dahl Høegh håber på landsholdscomeback

- Det har kun været godt for min krop at holde pause efter 15 år, hvor jeg trænede stort set hver dag. Men det har været hårdt at starte med at træne håndbold dagligt og styrketræning ved siden af, siger Minik Dahl Høegh.

Næste opgave for TMS Ringsted bliver kampen mod de regerende danske mestre fra Aalborg Håndbold. TMS Ringsted ligger på sidstepladsen efter 10 første kampe i denne sæson.

Tæt på at flytte til Israel

- Nu har vi skrevet under på en kontrakt, der gælder for resten af sæsonen.

Det har gået op og ned for TMS Ringsted de sidste sæsoner, siger Minik Dahl Høegh.

- Corona-situationen har også gjort situationen svær for mig, og ingen ved, hvordan det ser ud, når sæsonen slutter. Vi ved heller ikke, om TMS Ringsted klarer skærene eller rykker ned til 1. division. Vi kan først snakke om fremtiden, når sæsonen nærmer sig sin slutning, siger Minik Dahl Høegh.

Han havde forberedt sig på at flytte til Israel. Men corona forpurrede forhandlingerne, og store dele af Israel er nu lukket på grund af corona.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt