Minik Dahl Høegh håber på landsholdscomeback

Efter en længere skadesperiode melder Minik Dahl Høegh sig klar til at spille for Grønland, når Nuuk til sommer skal være værter for De Panamerikanske mesterskabe.
Foto © : KNR
Skrevet af Jonas Fievé
16. april 2018 07:03

Minik Dahl Høegh håber på, at han bliver udtaget til landsholdet, som han første gang blev udtaget til i 2005. 

- Hvis jeg er skadesfri, sådan som det ser ud lige nu, så synes jeg, at jeg har ramt en formkurve, der passer rigtigt godt til, at jeg efter min skadesperiode er ved at være tilbage, siger Minik Dahl Høegh.

LÆS OGSÅ Grønland og Uruguay skal kæmpe om andenpladsen

LÆS OGSÅ Sådan blev grupperne

Tilbage i januar skiftede den grønlandsk landsholdskæmpe med øjeblikkelig virkning til Skanderborg Håndbold, da han ikke umiddelbart havde udsigt til meget spilletid i resten af sæsonen for Århus Håndbold. 

En korsbåndsskade havde nemlig holdt Minik Dahl Høegh ude siden september, så for at får mere spilletid frem mod Panam 2018, skiftede han klub.

Og i februar vendte han tilbage til håndboldbanen, og ifølge skanderborgspilleren selv går det godt med at genopbygge formen efter skadesperioden.

- Sidste kamp spillede jeg en rigtig god kamp, så jeg har en god mavefornemmelse i forhold til, at jeg kommer til at bidrage med rigtigt meget på det grønlandske landshold til sommer, siger Minik Dahl Høegh.