Medstifter af Partii Inuit trækker sig

En af medstifterne af Partii Inuit, Markus E. Olsen, meddelte idag, at han trækker sig fra partiet. Det er arbejdet i partiets daglige ledelse, Markus E. Olsen, er utilfreds med.
Skrevet af Mads Lynge
23. september 2013 16:44

- Da det ikke har været muligt at indhente oplysninger vedrørende det organisatoriske arbejde i partiet, oplysninger om foreksempel partiets budgetter og regnskaber, og da det ikke har været muligt at få referater af den daglige ledelses møder, trækker jeg mig fra partiet, skriver Markus E. Olsen blandt andet i en pressemeddelelse.

Lukketheden fra partiets ledelse og den manglende medindflydelse i partiets politiske linje, fik bægret til at flyde over:

- Derfor mener jeg, at partiets formand samt dets medlem af Naalakkersuisut bør trække sig, da det videre arbejde i koalitionen er uholdbart, siger Markus E. Olsen, der dog har roser til dets enlige medlem af Inatsisartut:

- Medlem af Inatsisartut Randi Broberg er den eneste, der bærer partiet frem i Inatsisartut, og hvis hun stopper, er partiet historie, siger Markus E. Olsen.