Liv og Karla modtager BankNordik-legatet

To gange årligt bliver BankNordik-legatet på 25.000 kr. tildelt to studerende på en videregående uddannelse som en økonomisk hjælp under studiet.
23. april 2019 15:53

Denne gang går legatet til Liv Inuk Oldenburg Lynge og Karla Kreutzmann.

Liv er i gang med en kandidatuddannelse ved Aalborg Universitet i Development & International Relations med speciale i Arktis. Hun vil bruge legatet til sit praktikforløb hos Den Danske Ambassade i Ottawa.

Karla er sygeplejestuderende og skal i forbindelse med sin afsluttende bacheloropgave i observationspraktik i Danmark. Karla ønsker at bruge pengene fra legatet til rejseomkostninger for hendes tre børn, så de kan komme med til Danmark.

LÆS OGSÅ BankNordik uddeler legater til studerende

- Med legatet ønsker vi at bidrage til og gøre en forskel for det grønlandske samfund - og i særdeleshed at opmuntre unge mennesker til at gennemføre en videregående uddannelse. BankNordik-legatet skal desuden være med til at gøre hverdagen lidt lettere for de studerende, udtaler René Sørensen, privatkundedirektør i BankNordik.  

Legatet uddeles igen til efteråret, og ansøgningsfristen er den 24. september. Har man tidligere søgt legatet og fået afslag, er man meget velkommen til at sende en ansøgning igen.