Liv og Karla modtager BankNordik-legatet

To gange årligt bliver BankNordik-legatet på 25.000 kr. tildelt to studerende på en videregående uddannelse som en økonomisk hjælp under studiet.

Denne gang går legatet til Liv Inuk Oldenburg Lynge og Karla Kreutzmann.

Liv er i gang med en kandidatuddannelse ved Aalborg Universitet i Development & International Relations med speciale i Arktis. Hun vil bruge legatet til sit praktikforløb hos Den Danske Ambassade i Ottawa.

Karla er sygeplejestuderende og skal i forbindelse med sin afsluttende bacheloropgave i observationspraktik i Danmark. Karla ønsker at bruge pengene fra legatet til rejseomkostninger for hendes tre børn, så de kan komme med til Danmark.

LÆS OGSÅ BankNordik uddeler legater til studerende

- Med legatet ønsker vi at bidrage til og gøre en forskel for det grønlandske samfund - og i særdeleshed at opmuntre unge mennesker til at gennemføre en videregående uddannelse. BankNordik-legatet skal desuden være med til at gøre hverdagen lidt lettere for de studerende, udtaler René Sørensen, privatkundedirektør i BankNordik.  

Legatet uddeles igen til efteråret, og ansøgningsfristen er den 24. september. Har man tidligere søgt legatet og fået afslag, er man meget velkommen til at sende en ansøgning igen.

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt